Lezing SKP-ZRM op 10 september 2007.

 

 

We vonden het wel spannend, een meeting organiseren. Want het blijft natuurlijk altijd afwachten of er genoeg belangstelling is, en of de belangstellenden dan ook daadwerkelijk komen. Of misschien komen er wel zoveel dat het zaaltje te klein is .............. Nou, het ging maar net! Ik heb zelf 36 man geteld, maar ik kan er een paar naast zitten. Hoe dan ook een opkomst waar we heel blij mee zijn.

 

En ik vond het gezellig. Bovendien nog even een pluim richting bestuur van 'HSV Ons Genoegen-Almere' voor het beschikbaar stellen van de consumptiebonnen, waar kom je zoiets tegenwoordig nou nog tegen? En niet te vergeten een bedankje richting de 'Amsterdamse Hengelsport Vereniging', en dan met name voor voorzitter Bert Vooijs, die voor deze avond een beamer en laptop beschikbaar heeft gesteld. Hierdoor konden Joris en Henk een gelikte presentatie leveren. Soms zit alles mee .........

 

De presentatie zelf vond ik helder en duidelijk, zeker niet langdradig, precies mooi zo. Ook onze bestuursleden (lees: witvissers) vonden het leuk en interessant, en hebben er nu een goed beeld wat zo'n Spiegelkarper Project precies inhoudt, en wat er met het sponsorgeld gebeurt wat de HSV aan dit project beschikbaar stelt.

 

Aan het einde van de avond was er nog even tijd om twee "terugmelders" in het zonnetje te zetten:

Tijs Kruithof was de eerste die een op 19 juni 2005 gevangen spiegel van dit project terugmeldde, hij kreeg een mooie tas.

Marco de Graaff kreeg het voor elkaar om op 6 augustus 2006 zijn eigen 'geadopteerde' spiegel terug te vangen, en won hiermee een mooie onthaakmat.

 

Hieronder staan de foto's die ik heb genomen. Ik kijk in ieder geval tevreden terug op deze avond, een mooie stimulans om tzt weer eens iets ander te organiseren. En bij deze iedereen nogmaals bedankt voor jullie komst.

 

Jos Holla

 

Henk bereidt zich voor............

 

..... en bereidt zich voor.......

 

.... en toen zat het er al weer op. Henk, het ging prima!!

 

Vervolgens was Joris aan de beurt.......

 

.... en het publiek luisterde ademloos toe.

 

Tijs Kruithof, de eerste terugmelder van een SKP ZRM spiegel.

 

En tot slot Marco de Graaff, hij ving zijn 'eigen' spiegelkarper terug.

 

 Klik hier om naar de SKP-ZRM pagina (terug) te gaan.